ICT Beheer

L’Comp uw betrouwbare ICT beheerder

Bij L’Comp huurt u een ICT beheerder op afstand in. We leveren alle Managed Services die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving probleemloos draait. Tegenwoordig is ICT één van de belangrijkste onderdelen van een organisatie, zo niet het belangrijkste. L`Comp onderkent dit belang en staat garant voor de continuïteit van uw ICT. L`Comp biedt een volledige outsourced IT/ICT beheer voor het MKB met 5 tot 150 werkplekken.

Uw “eigen” externe IT afdeling, toegankelijk en altijd beschikbaar!

Wij willen uw bedrijfscontinuïteit garanderen, zodat u zich kunt focussen op uw core business.
ICT support of afstand| Werkplekbeheer ICT | 24/7 bereikbaarheid

ICT beheer werkzaamheden

Wanneer u L’Comp inhuurt voor uw ICT werkzaamheden, dan nemen wij de volgende werkzaamheden uit handen:

  • Uitvoeren update
  • Werkplekbeheer ICT
  • Verhelpen storingen
  • Het verhelpen bij ICT problemen en beantwoorden van gebruikersvragen
  • Uitzetten en uitvoeren van IT beleid.
  • Systeembeheer
  • Cloud IT beheer en IT beveiliging
  • IT advies voor op Microsoft, Mac OS en Microsoft Azure platform
  • ICT Applicatiebeheer, zoals: Microsoft Office, Office 365, MS Exchange server, op MS SQL en MySQL gebaseerde applicaties
  • Verzorgen van softwarelicenties en IT contractbeheer

Remote monitoring voor ICT beheer en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw ICT zo optimaal mogelijk werkt, kunnen wij op afstand uw processen continu in de gaten houden om te zien hoe uw ICT presteert. Op die manier signaleren wij op tijd issues, zodat u daar geen hinder van ondervindt. Wij zorgen er tevens voor dat uw ICT volledig up to date blijft.

Werkplekbeheer ICT: beheer op locatie

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan fysieke ondersteuning op uw werkplek. We kunnen ad-hoc of op vaste momenten langskomen om uw medewerkers te helpen als er issues zijn of wanneer zij vragen hebben.

24/7 Support Desk

L`Comp Automatiseringen BV heeft een eigen support afdeling met technische professionals die op de hoogte zijn van de situatie bij de klant. Een persoonlijke benadering die werkt. Bij ons krijgt u dus niet elke keer een andere ICT beheerder aan de lijn waar u de situatie steeds opnieuw aan moet uitleggen. Ook onderdeel van onze managed services is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het geval van storing of andere problemen. Uiteraard proberen wij problemen op tijd te monitoren en maken wij daarbij gebruik van geautomatiseerde activiteiten om zo adequaat mogelijk ICT-beheer uit te voeren. Maar het kan zijn dat u ons op een ongebruikelijke tijd nodig hebt. Ook dan zullen wij voor u klaar staan.

ICT beheer uitbesteden

Bij L’Comp kunt u prima uw ICT beheer uitbesteden. U beschikt dan over uw flexibele externe ICT afdeling, die dag en nacht voor u klaar staat. Heeft u een eigen systeembeheerder? Daarvoor bieden wij ook de mogelijkheid van IT-ondersteuning op afroep en kunnen wij met hem of haar sparren als het gaat om het nemen van “moeilijke” beslissingen. Zo kunnen u en uw systeembeheerder óók profiteren van onze IT-expertise, opgedaan in meer dan 30 jaar. Omdat geen organisatie hetzelfde is bieden wij onze IT diensten op maat, afgestemd op uw organisatie, wensen en budget. Wij informeren u graag over de mogelijkheden! L’Comp is gevestigd in Landsmeer. Door onze ligging bieden wij nabije ICT beheer in Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Zaandam en de rest van de Randstad aan.
Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand