Over L'COMP

Al sinds 1986 richt L`Comp Automatiseringen zich op kantoorautomatisering voor het MKB. Maar wist u dat wij een totaalpakket aan IT-diensten leveren? Zowel remote als op locatie, voor elk type bedrijf.

L`Comp Automatiseringen, kantoorhoudend in het Oude Postkantoor Pand te Landsmeer, voorziet zakelijke dienstverleners in de Randstad van kantoorautomatisering met strategische inzet van cloud technologie.

L`Comp kent elke klant en zijn werkwijze. De combinatie van kennis en ervaring maakt dat wij onze klanten zeer accuraat kunnen adviseren om de juiste keuzes te maken op ICT-gebied. Onderdeel daarvan is het bieden van vaste beheercontracten waarmee optimale prestaties en de continuïteit van ICT-omgevingen wordt gewaarborgd. Intensief contact met medewerkers en klanten maakt dat onze diensten nauw aansluiten bij de wensen en activiteiten van de klant.

De strategische inzet van clouddiensten is voor ons de kern bij elk advies. L`Comp is gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en hiervoor ook door Microsoft gecertificeerd.

Wij bieden:

  • Één aanspreekpunt voor alle ICT vraagstukken
  • Standaard- en maatwerkoplossingen
  • Een goede prijs, geen langdurige contracten
  • Persoonlijk contact: directe mobiele nummers
  • Jarenlange ervaring ondersteund door goede opleidingen
Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Live chatten