VOIP

VOIP

De betekenis van VOIP is Voice Over IP. Met Voice Over IP bellen uw medewerkers via de netwerkkabel. Met de komst van VOIP zijn telefonie en IT met elkaar vermengd en dezelfde technologie geworden. De telefoon en de computer zijn aangesloten met een netwerkkabel en beide maken over het internet (via het Internet Protocol – IP) verbinding met de buitenwereld.

VOIP-telefoon

Met Voice over IP bellen uw medewerkers zoals ze dat vroeger ook deden. Ze kunnen nog steeds gebruik maken van hun vaste toestel of van een mobiel. Onze VOIP-software en VOIP-telefonie biedt echter ongeëvenaarde flexibiliteit, functionaliteiten en voordelen voor uw bedrijf. We bieden zeer voordelige tarieven en onbeperkt bellen. We maken gebruik van VOIP KNP en het radionetwerk van KPN. Hierdoor garanderen wij een zeer betrouwbare service.
Daarnaast kunt u met VOIP-telefonie nog veel meer: koppelingen met bestaande systemen, voicemail, keuzemenu’s aanmaken, doorschakelen. De voordelen zijn eindeloos.

Bij VOIP kunt u gebruik maken van een speciale VOIP-toestel. Bij een VOIP-toestel sluit u de telefoon aan met een internetverbinding. Wilt u liever gebruik maken van een eigen toestel, dan maken we een apart VOIP-account aan, zodat u het toestel ook voor VOIP kunt gebruiken.

VOIP werkt ook mobiel. Met VOIP mobiel belt u via de VOIP WIFI. U maakt dan gebruik van het VOIP WIFI-netwerk. Hierbij is het dus belangrijk dat u over een zeer betrouwbaar WIFI-netwerk beschikt. Wij kunnen u daarbij adviseren.

VOIP telefoonnummer

Wanneer u gebruik maakt van VOIP, kunt u een apart VOIP-nummer aanschaffen. Heeft u een bedrijf gevestigd op meerdere locaties, dan kunnen die verschillende vestigingen gebruik maken van een algemeen nummer. Wilt u liever gebruik maken van een lokaal nummer om zo een lokale uitstraling te hebben, dan kan dat ook via VOIP. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik blijven maken van uw huidige nummer. Dit nummer wordt dan doorgeschakeld naar het VOIP systeem

VOIP centrale

Wanneer u bij ons uw VOIP laat inrichten, dan heeft u beschikking over uw VOIP servicedesk en uw eigen VOIP telefooncentrale. L’Comp regelt voor u de VOIP beheer en biedt een A tot Z dienstverlening. Van het leveren van de hardware in de vorm van VOIP vaste telefoons tot natuurlijk de VOIP centrale. De VOIP centrale kan zowel in de vorm van een hardware centrale of een software centrale.

VOIP Amsterdam dienstverlening in de buurt

L’Comp is gevestigd in Landsmeer. Met onze nabijheid tot Amsterdam, zijn we strategisch gelegen met onze VOIP diensten en service ten opzichten van de gebieden rondom Amsterdam, zoals Purmerend en Volendam.

VOIP zakelijk voor MKB

Ook kleine en middelgrote bedrijven kunnen gebruik maken van VOIP zakelijk, zonder dat dit hoge kosten met zich meebrengt. Met VOIP zakelijk bellen heeft u geen VOIP centrale op locatie nodig, maar kunt u dit via onze service doen. Wij bieden een 24/7 service aan, op die manier is onze dienstverlening altijd bereikbaar en betrouwbaar. In het geval van storing kunnen wij dit direct oplossen. Bent u benieuwd of VOIP zakelijk ook geschikt is voor uw organisatie? Neem contact met ons op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren welke voordelen VOIP MKB uw bedrijf biedt.
Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand